Produse pentru analgezic morfină (6)

Aloe Emodina - Toate produsele

Aloe Emodina - Toate produsele

Sinonime: 3-Hidroximetilchrisazin, Rhabarberon Nr. Cat.: NST-10-200 CAS: 481-72-1 Puritate: 98% (HPLC) Formula moleculară: C15H10O5 Greutate moleculară: 270,24
Liquiritigenină - Flavonoide

Liquiritigenină - Flavonoide

Liquiritigenină - Flavonoide Cat. Nr: NST-10-173 CAS: 578-86-9 Puritate: 95% (HPLC) Formula moleculară: C15H12O4 Greutate moleculară: 256,25
Hesperetin - Flavonoide

Hesperetin - Flavonoide

Hesperitina este un compus natural din clasa compușilor de tip flavonoid. Este o versiune agliconă a hesperidinei, care este răspândită pe scară largă și se găsește în diverse tipuri de fructe citrice, cel mai proeminent în Citrus limon. sp. Cat. Nr:NST-10-120 CAS:69097-99-0 Puritate:98% (HPLC) Formula moleculară:C16H14O6 Greutate moleculară:302,28
Neohesperidină - Flavonoide

Neohesperidină - Flavonoide

Neohesperidina este un compus natural din clasa compușilor flavanone glicozide. În natură, împreună cu hesperidina, care este foarte similară, poate fi găsită cel mai frecvent în fructele citrice, dar în special în Citrus limon.sp. Cat. Nr:NST-10-127 CAS:13241-33-3 Puritate:98% (HPLC) Formula moleculară:C28H34O15 Greutate moleculară:610,56
Acidul siringic - Toate produsele

Acidul siringic - Toate produsele

Acidul syringic este un compus natural din clasa compușilor acizi fenolici. Este un metabolit vegetal comun și poate fi găsit în diverse surse din natură, cum ar fi nucile, măslinele, semințele de dovleac, mierea, vinul roșu și multe altele. De asemenea, a fost folosit în medicina tradițională din extractele de Ardisia Ardisia elliptica și altele. Cat. Nr:NST-10-42 CAS:530-57-4 Puritate:98% (HPLC) Formula moleculară:C9H10O5 Greutate moleculară:198,17
Acid rosmarinic - Toate produsele

Acid rosmarinic - Toate produsele

Acidul rosmarinic este un compus natural din clasa compușilor polifenolici. Poate fi găsit în rozmarin (Salvia rosmarinus L.), de unde își derivă numele, dar se poate găsi și în mentă, salvie și alte condimente și ierburi culinare. Cat. Nr:NST-10-26 CAS:20283-92-5 Puritate:98% (HPLC) Formula moleculară:C18H16O8 Greutate moleculară:360,31